• Hrvatski
  • English
phone+ 385 1 4873 061 Radno vrijeme:

Pon - Pet: 09:00 - 17:00

Subota: 09:00 - 13:00

emailagencija@media-turist.hr

 

Španjolska – brodom

PROGRAM PUTOVANJA BUS + BROD:


monaco-091. DAN: ZAGREB – MONACO – NICA

Polazak autobusa u 22:00h iz Zagreba, noćna vožnja. Vožnja kroz Sloveniju prema Italiji uz kraća zaustavljanja putem. Dolazak u kneževinu MONACO u jutarnjim satima. Slijedi razgled grada, palače i katedrale obitelji GRIMALDI, zatim posjet OCEANOGRAFSKOM MUZEJU. Odlazak za Fragonard. Po dolasku posjeta i razgled tvornice parfema. Odlazak za NICU, po dolasku smještaj u hotel u gradu i razgled Nice, večera, slobodno, noćenje.

2. DAN: CANNES – FIGUERAS – CALELLA
Doručak. Odlazak za Cannes,po dolasku panoramski razgled grada i nastavak putovanja za Španjolsku i mjesto FIGUERAS. Posjet jedinstvenom muzeju Salvadora Dalia, kraći odmor te nastavak putovanja za CALELLU. Po dolasku smještaj u hotel, slobodno poslije podne za odmor, kupanje. Večera, disco, noćenje.

3. DAN: CALELLA – BARCELONA
Doručak. odlazak za BARCELONU, razgled znamenitosti grada:SAGRADA FAMILIA, PLAZA CATALUNA, AVENIJA DIAGONAL, KOLUMBOV SPOMENIK, PARK GUELL…. ručak i večera(lunch paket) slobodno do odlaska na noćni show MAGIČNIH FONTANA. Povratak u hotel, disco, noćenje.

RENCONTRE DAUPHINS MARINELAND 34. DAN: CALLELA – MARINELAND
Doručak. Slobodno prijepodne. Ručak u hotelu, poslije ručka izlet u poznati vodeni park-MARINELAND poznat po atraktivnom programu s dupinima, tuljanima, papagajima, te uživanje na bazenima s vodenim toboganima. Povratak u hotel. Večera, poslije večere odlazak na haciendu u SANTA SUZANU na odličan FLAMENCO SHOW. Povratak u hotel, disco, noćenje.


large5. DAN: MONTSERRAT-BARCELONA

Doručak. Odlazak do najpoznatijeg svetišta i hodočasničkog mjesta CRNE BOGORODICE smještenog u planinskom masivu MONTSERRAT. Obilazak samostana i crkve,te potom vožnja do BARCELONE. Ručak (lunch paket). Slobodno za šetnju i razgled muzeja, Gotička četvrt. Posjet stadionu NOU CAMP i MONTJÜIC s Olimpijskim prstenom. Povratak u Calellu, večera, disco, noćenje.

6. DAN: BARCELONA – CIVITAVECHIApueblo-espanol
Doručak. Slobodno vrijeme do ručka. Odlazak za Barcelonu, odlazak u PUEBLO ESPANJOL (grad muzej sa replikama 115 građevina iz cijele Španjolske), slobodno do 20,00 sati kada je vrijeme za ukrcaj na brod, smještaj u kabine, polazak broda u 22,15 sati, dnevno – noćna vožnja prema CIVITAVECHIJI.

7. DAN: CIVITAVECHIA – ZAGREB 
Dolazak u CIVITAVECHIU oko 18,45 sati. Slijedi vožnja kroz Italiju sa usputnim stajanjima radi odmora. Dolazak u Zagreb u jutarnjim satima.

CIJENA ARANŽMANA: ovisi o broju učenika i pratitelja

Cijena uključuje: prijevoz turističkim autobusom / 4 puna pansiona(buffet) u hotelu 3* (bazen) u CALELLI / 1 polupansion u hotelu u Nici / smještaj u 1/4 krevetne brodske kabine / licenciran turistički pratitelj / razgledi i izleti prema programu / ulaznica za Oceanografski muzej ulaznica za muzej Salvadora Dalia / ulaznica za Flamenco show sa pićem / ulaznica za Pueblo Espanol / ulaznica za Sagradu Familiu / ulaznica za Marineland / ulaznica za sve dane u disco Momfis / organizacija i vodstvo putovanja /  međunarodno zdravstveno osiguranje, osiguranje od otkaza putovanja, osiguranje prtljage, osiguranje od nesretnog slućaja / troškove pratnje profesora / jamčevina.


Pošaljite upit