• Hrvatski
  • English
phone+ 385 1 4873 061 Radno vrijeme:

Pon - Pet: 09:00 - 17:00

Subota: 09:00 - 13:00

emailagencija@media-turist.hr

 

Nacionalni park Risnjak – Poučna staza Leska

PROGRAM PUTOVANJA AUTOBUSOM:

NP RisnjakPolazak ispred škole u 08.00 sati. Vožnja autobusom u smjeru Karlovca i dalje preko Gorskog kotara do Crnog Luga, ulaza u NP Risnjak. Po dolasku, susret sa stručnim vodičem parka (rendžerom) te nakon nekoliko uvodnih riječi o parku slijedi obilazak poučne staze Leska kroz koju ćemo upoznati sva bogatstva flore i faune.
Poučna staza Leska – jedan od prvih objekata takve vrste u Hrvatskoj. Otvorena je 4 lipnja 1993. godine te je od tada doživjela dvije obnove. Lako je dostupna od strane Crnog Luga a započinje na udaljenosti od nekoliko minuta hoda zapadno od Uprave parka. Projektirana je i izvedena tako da je svakom posjetitelju omogućeno da je samostalno prijeđe. Niz od 23 informacijskih tabli, okupljenih na svega 4,2 km dužine staze, prava su prilika za upoznavanje prirodnog i kulturnog nasljeđa ovog nacionalnog parka. Nakon razgleda poučne staze, preporučamo odlazak na ručak. Povratak prema mjestu polaska u poslijepodnevnim satima u vrijeme po dogovoru.

CIJENA ARANŽMANA PO UČENIKU: ovisi o broju učenika i pratitelja te datumu realizacije

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom (klima, DVD, razglas, licenca za prijevoz djece), ulaznicu i stručno vodstvo u NP Risnjak, licenciranog turističkog pratitelja, osiguranje učenika od posljedica nezgode/nesretnog slučaja, osiguranje jamčevine, pedagoški nadzor učenika, pripremu i organizaciju putovanja.


Pošaljite upit