• Hrvatski
  • English
phone+ 385 1 4873 061 Radno vrijeme:

Pon - Pet: 09:00 - 17:00

Subota: 09:00 - 13:00

emailagencija@media-turist.hr

 

Nacionalni park Plitvička jezera

PROGRAM PUTOVANJA AUTOBUSOM:

NP Plitvice 2Polazak ispred škole u 07.30 sati. Vožnja autobusom u smjeru Karlovca i dalje do NP Plitvička jezera. (Preporučamo posjet RASTOKAMA u blizini Slunja – mjesto na kojem se rijeka Slunjčica rastače preko sedrenih stijena i ulijeva u rijeku Koranu čineći mnoštvo malih jezera i slapova od kojih su najpoznatiji Buk, Hrvoje i Vilina Kosa). Po dolasku u NP Plitvička jezera, slijedi obilazak parka pješice, brodom i električnim vlakićem. NP PLITVIČKA JEZERA je najveći, najstariji i najposjećeniji hrvatski nacionalni park. Predstavlja šumovit planinaski kraj u kojem je nanizano 16 manjih i većih tirkiznih jezera koji su nazvani kao Gornja i Donja jezera, a brojne kaskade i slapovi čine ovaj Park čarobnim.
Obilazak parka započinjemo pješice nakon čega se vozimo električnim brodom po jezeru, a na kraju našeg višesatnog obilaska čeka nas elektirčni vlakić kojim ćemo se provesti uz netaknute dijelove prirode Nacionalnog parka. Nakon obilaska parka, slobodno vrijeme za odmor, igru na uređenim zelenim površinama ili preporučamo odlazak na ručak u restoran. Povratak prema mjestu polaska u kasnim poslijepodnevnim satima.

CIJENA ARANŽMANA PO UČENIKU: ovisi o broju učenika i pratitelja

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom (klima, DVD, razglas, licenca za prijevoz djece), ulaznicu i i vodstvo u NP Plitvička Jezera, licenciranog turističkog pratitelja, osiguranje učenika od posljedica nezgode/nesretnog slučaja, pedagoški nadzor učenika, pripremu i organizaciju putovanja.


Pošaljite upit