• Hrvatski
  • English
phone+ 385 1 4873 061 Radno vrijeme:

Pon - Pet: 09:00 - 17:00

Subota: 09:00 - 13:00

emailagencija@media-turist.hr

 

Nacionalni park Krka – Visovac

PROGRAM PUTOVANJA AUTOBUSOM:

Polazak ispred škole u 07.00 sati. Vožnja autobusom u smjeru Karlovca i dalje Likom (uz zaustavljanja prema potrebi) do Lozovca – ulaza u NP KRKA.
Slijedi obilazak parka uz stručno vodstvo. Obuhvaća područje uz rijeku Krku koja izvire u podnožju planine Dinare kod Knina, teče kroz kanjon dug 75 km, protječe kroz Prokljansko jezero, te utječe u Šibenski zaljev. Prostire na 142 kvadratna kilometra, od kojih 25,6 kvadratnih kilometara čini vodena površina. Rijeka Krka danas ima 7 sedrenih slapova i njezine ljepote predstavljaju prirodni krški fenomen, koji se preporučuje posjetiti u proljeće i ljeti jer je tada u punom sjaju, a možete se i osvježiti u čistoj vodi. Obići ćemo Skradinski buk koji je najduži i najposjećeniji slap na rijeci Krki i jedna od najpoznatijih prirodnih ljepota Hrvatske.
Vode Krke i Čikole posljednji se put zajedno prelijevaju preko 17 stuba dugih 800 metara. Na najatraktivnijim mjestima uređeni su vidikovci. Slap tvore sedrene barijere, otoci i jezera te je ovo jedan od najljepših pejzaža NP Krka.
*Mogućnost posjete otočiću Visovcu koji je posebna atrakcija parka.
Nakon razgleda parka, preporučamo odlazak na ručak u jedan od restorana u parku ili slobodno vrijeme za šetnju, odmor …

CIJENA ARANŽMANA PO UČENIKU: ovisi o broju učenika i pratitelja te o datumu realizacije
Moguće doplate: ručak u restoranu, izlet brodom na otočić Visovac

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom (klima, DVD, razglas, licenca za prijevoz djece), ulaznicu i stručno vodstvo u NP Krka, licenciranog turističkog pratitelja, osiguranje učenika od posljedica nezgode/nesretnog slučaja, osiguranje jamčevine, pedagoški nadzor učenika, pripremu i organizaciju putovanja.


Pošaljite upit