• Hrvatski
  • English
phone+ 385 1 4873 061 Radno vrijeme:

Pon - Pet: 09:00 - 17:00

Subota: 09:00 - 13:00

emailagencija@media-turist.hr

 

Nacionalni park Brijuni – Pula

PROGRAM PUTOVANJA AUTOBUSOM:

NP Brijuni - zebrePolazak ispred škole u 07.00 sati. Vožnja autobusom prema Istri i dalje do Fažane (uz zaustavljanja prema potrebi). U Fažani se ukrcavamo na turistički brod koji nas vozi u NP Brijuni. Izlet traje 4 sata i obuhvaća obilazak pješice i vožnju turističkim vlakićem. Autohtono raslinje, izvanredno očuvana mediteranska makija, livade na kojima bezbrižno pasu jeleni lopatari, aksisi i mufloni… dio su brijunskog krajobraza i izletničkog programa koji se djelimice realizira turističkim vlakom. Vlakom se posjećuju od centra otoka udaljeni arheološki lokaliteti; zaljev Verige s ostacima rimske vile rusticae iz I st.n.e.  kao i safari park u kojem u skladnoj zajednici žive zebre, somalijske ovce, indijska goveda, jednogrba deva, lame i slonovi.
Nakon obilaska Brijuna, povratak brodom na kopno i nastavak vožnje do Pule – razgled grada u pratnji vodiča: Amfiteatar, Augustov hram, Slavoluk Sergijevaca-Zlatna vrata, Herkulova vrata, Forum … Nakon razgleda grada, povratak autobusom prema mjestu polaska u kasnijim poslijepodnevnim satima.

CIJENA ARANŽMANA PO UČENIKU: ovisi o broju učenika i pratitelja te datumu realizacije
Moguće doplate: ručak u restoranu, ulaznica za Amfiteatar 

CIJENA UKLJUČUJE: prijevoz kvalitetnim turističkim autobusom (klima, DVD, razglas, licenca za prijevoz djece), ulaznicu i stručno vodstvo u NP Brijuni, licenciranog turističkog pratitelja, osiguranje učenika od posljedica nezgode/nesretnog slučaja, osiguranje jamčevine, pedagoški nadzor učenika, pripremu i organizaciju putovanja.


Pošaljite upit