• Hrvatski
  • English
phone+ 385 1 4873 061 Radno vrijeme:

Pon - Pet: 09:00 - 17:00

Subota: 09:00 - 13:00

emailagencija@media-turist.hr

 

KRSTARENJE – SJEVERNI JADRAN

OPATIJA – KRK – RAB – ZADAR – MOLAT / OLIB – (Ilovik) LOŠINJ – CRES – OPATIJA

1.DAN: OPATIJA – OTOK KRK
Polazak u 13:00h uz ručak na brodu. Na putu prema otoku Krku- najvećem hrvatskom otoku, stanka za kupanje u kristalno čistom moru. Večer za slobodno uživanje u brojnim kafićima i restoranima uz rivu. Noćenje u Krku.

2.DAN: OTOK KRK  – OTOK RAB
Nakon doručka nastavak krstarenja prema otoku Rabu, poznatom kao „otok ljubavi“. Slobodno vrijeme za  razgled grada okruženog srednjovjekovnim zidinama, romantičkih crkvenih tornjeva, crkvi, palača, kamenih ulica i antičkih fasada. Uživajte u pogledu na ulice i trgove. Ukoliko budete imali vremena svakako prošetajte do brda Kamenjak i uživajte u prekrasnom zalasku suncu. Noćenje u Rabu.

3.DAN: OTOK RAB  – ZADAR
Jutarnja plovidba s Raba prema Zadru duž otoka Paga. Stanka za kupanje na otočiću Maunu. U Zadru je bogata spomenička baština svjetske važnosti vidljiva na svakom koraku. Od znamenitosti možete vidjeti Rimski forum, crkvu Sv. Donata, moćne gradske zidine s reprezentativnim gradskim vratima, brojne palače i vile. Od posebne važnosti su jedinstvene  „Morske orgulje“ i svjetlosna instalacija „Pozdrav suncu“. Noćenje.

4.DAN: ZADAR – OTOK MOLAT  ili OLIB
Ranojutarnji polazak prema otoku Molatu ili Olibu. Oba otoka smještena su na sjevernom dijelu Zadarskog arhipelaga, gdje možete uživati u miru i tišini. Kapetanska večera na brodu. Noćenje.

5.DAN: OTOK MOLAT ili OLIB – ILOVIK – OTOK LOŠINJ
Nakon doručka i jutarnjeg plivanja, nastavak krstarenja i kratka stanka na Iloviku, otoku cvijeća. Polazak prema otoku Lošinju, poznatom kao i otok sunca, ujedno i najpopularnijem otoku sjevernog Jadrana zbog svog čistog mora i borove šume. Noćenje u Malom Lošinju.

6.DAN: OTOK LOŠINJ – OTOK CRES
Nakon jutarnjeg plivanja polazak prema Cresu, dugom i uskom otoku prekrivenom hrastovom, bukovom i borovom šumom, kao i vinogradima i maslinicima. Cres i Mali Lošinj u prošlosti su bili jedan otok, prije nego su Rimljani prokopali kanal i na taj način ih razdvojili. Noćenje u luci srednjovjekovnog grada Cresa.

7.DAN: OTOK CRES – OPATIJA
Rani polazak prema Opatiji uz doručak na brodu. Uživajte u spektakularnom pogledu na poznatu Opatijsku Rivijeru i uživajte u razgledu Opatije i šetnji Lungo Mare.

8.DAN: OPATIJA
Rani doručak prije oproštaja s novim prijateljima i posadom. Odjava s broda do 9:00 h.


Kabine –
tuš/WC, klima, kreveti na kat (Traditional Ensuite)

CIJENA UKLJUČUJE: 7 POLUPANSIONA (doručak, ručak u 3 slijeda, neograničena voda, besplatni wi-fi)

 

Brod/Tip kabine Termin Cijena 1/2 Cijena 1/1
Traditional Ensuite/na palubi 07.05.-14.05.22.
14.05.-21.05.22.
21.05.-28.05.22.

 

Doplata za kapetansku večeru: 190,00 kn / 25,22€ po osobi
Boravišna pristojba + lučke pristojbe: 300,00 kn / 39,82€ po osobi (plaćanje na licu mjesta)

PREMA DOGOVORU S GRUPAMA ORGANIZIRAMO POSEBNE POLASKE AUTOBUSOM IZ ZAGREBA ILI IZ DRUGIH GRADOVA I MJESTA.


Pošaljite upit