• Hrvatski
  • English
phone+ 385 1 4873 061 Radno vrijeme:

Pon - Pet: 09:00 - 17:00

Subota: 09:00 - 13:00

emailagencija@media-turist.hr

 

KRSTARENJE – JUŽNI JADRAN (KL2)

SPLIT – MAKARSKA – MLJET – DUBROVNIK – ŠIPAN/TRSTENIK – KORČULA – HVAR –   BOL – SPLIT 

1.DAN: SPLIT – MAKARSKA
U 13h isplovljavanje iz Splitske luke i plovidba prema Makarskoj. Ručak na pučini uz laganu plovidbu. Poslijepodne zaustavljanje u jednoj od uvala za kupanje. Avanturisti se mogu priključiti fakultativnom izletu: rafting ili zip line na rijeci Cetini. Noćenje u Makarskoj luci.

2.DAN: MAKARSKA – MLJET
Ranojutarnje isplovljavanje prema otoku Mljetu. Zaustavljanje za kupanje na Pelješcu. Poslijepodnevni posjet slanim jezerima u NP Mljet i uživanje u predivnoj prirodi i miru otoka. Noćenje u luci Polača/Pomena ovisno o vremenu i mjestu.

3.DAN: MLJET – DUBROVNIK
Poslije doručka plovidba prema Dubrovniku. Po dolasku, slobodno vrijeme za razgled grada, šetnju Stradunom, vožnju žičarom, razgled zidina … Noćenje u luci ovog čarobnog grada.

4. DAN: DUBROVNIK – ŠIPAN/TRSTENIK

Prijepodne slobodno za istraživanje Dubrovnika. Oko 12h isplovljavanje prema otoku Šipanu ili malom mjestu Trstenik na Pelješkom poluotoku. Usputna stajanja na prelijepim uvalama za popodnevno kupanje. Navečer Kapetanska večera na brodu.

5.DAN: ŠIPAN/TRSTENIK – KORČULA
Nakon doručka, plovidba prema otoku Korčuli gdje je rođen poznati Marko Polo. Ručak na brodu u uvali Lumbarda. Poslijepodne slobodno za razgled i šetnju gradom Korčula. Noćenje u Korčulanskoj luci.

6.DAN: KORČULA – HVAR
Ranojutarnje isplovljavanje prema Paklenim otocima. Zaustavljanje za ručak i kupanje. Slobodno poslijepodne za razgled grada Hvara i šetnju. Noćenje u luci Hvar.

7.DAN: HVAR – BOL – SPLIT
Sljedeće zaustavljanje je na otoku Braču na najpoznatijoj plaži Zlatni Rat. Poslije ručka plovidba prema Splitu. Usputno stajanje u uvali na otoku Braču za kupanje. Po dolasku u Split slobodno vrijeme za razgled grada i šetnju. Noćenje u luci.

8.DAN: SPLIT
Rani doručak prije oproštaja s novim prijateljima i posadom.

Opis: drveni brodovi s klimatiziranim kabinama s vlastitim tušem/WC-om, uglavnom kreveti na kat, klimatizirani salon. Ili čelični brodovi s klimatiziranim kabinama s vlastitim tušem/WC-om, klimatizirani salon. (ovisno o datumu)

PREMIUM BROD: CIJENA UKLJUČUJE: 7 polupansiona (buffet doručak, ručak u 3 slijeda), kapetanska večera, vođeni razgled Dubrovnika, dnevno pospremanje kabine uz izmjenu ručnika i posteljine sredinom tjedna, nošenje prtljage, degustacija maslinovog ulja i vina  na brodu, popodnevni čaj i kava, besplatna voda, besplatni wi-fi

TRADITIONAL BROD CIJENA UKLJUČUJE: kontinentalni doručak, ručak u 3 slijeda, besplatna voda, wi-fi

Brod: Traditional Ensuite kategorija u svim terminima
Kabina: kabine na palubi s privatnim tuš/wc, kreveti na kat, klimatizirani salon

CIJENA UKLJUČUJE: 7 POLUPANSIONA (doručak, ručak u 3 slijeda, neograničena voda, besplatni wi-fi)

BROD/TIP KABINE  TERMINI 2024 CIJENA 1/2 CIJENA 1/1
Premium brod/ dvokrevetna kabina na palubi 20.04.-27.04.

27.04.-04.05.

1.000 €

1.000 €

1.500 €

1.500 €

Traditional ensuite/ na palubi 18.05.-25.05. 700 € 1.050 €

Boravišna pristojba + lučke pristojbe: 60€ po osobi (plaćanje na licu mjesta)


Pošaljite upit