• Hrvatski
  • English
phone+ 385 1 4873 061 Radno vrijeme:

Pon - Pet: 09:00 - 17:00

Subota: 09:00 - 13:00

emailagencija@media-turist.hr

 

**BUDIMPEŠTA, 2 DANA AUTOBUSOM**

Datum putovanja:  7.-8.10., 28.-29.10.2017. 

budimpešta1. dan
Polazak autobusa u 6:00 sati s Autobusnog kolodvora u Zagrebu. Vožnja autobusom, uz kraće usputno zaustavljanje radi odmora. Po dolasku u Budimpeštu, slijedi šetnja Vaci ulicom, najpoznatijom trgovačkom ulicom i do Nagy Vasarcarnok – zatvorene tržnice, s velikim izborom svježih namirnica i idealnog mjesto za kupovinu nacionalnih proizvoda i suvenira. Nakon slobodnog vremena, nastavak šetnje do poznate slastičarnice Gerbeaud, s ukusnim kolačima i poznatim žarbo kockama, koje svakako vrijedi probati. Slobodno vrijeme za kupovinu u središtu grada. Smještaj u hotel i kraći odmor. Navečer predlažemo romantičnu plovidbu Dunavom, uz čašu šampanjca, te odlazak na večeru u čardu „Vinske katakombe” (večernji program koji uključuje razgled Vinskog podruma s najvećom vinskom bačvom na svijetu, degustaciju vina, večeru, zabavni program i piće). Noćenje.

budimpesta_trg_heroja (1)2. dan
Doručak. Odlazak na razgled grada u pratnji lokalnog vodiča: Trg Heroja, Andrássy ulica, Opera, bazilika sv. Stjepana, Parlament, Ribarska kula, Matijaševa crkva, Budimska tvrđava, Citadela. Kraće slobodno vrijeme do odlaska iz Budimpešte. Vožnja autobusom do jezera Balaton. Kratka šetnja uz jezero i slobodno vrijeme za ručak u poznatoj Kukorica čardi. Nastavak vožnje autobusom i dolazak u Zagreb u večernjim satima.

First minute cijena po osobi: 450 kn

First minute cijena  vrijedi za uplate do 21 dana prije putovanja ili do popunjenja mjesta.

CIJENA PUTOVANJA PO OSOBI: 490 kn

Doplata za jednokrevetnu sobu: 190 kn

Popust: dijete do 12 godina 10% popusta na pomoćnom ležaju u sobi s dvije odrasle osobe, odrasli 5% popusta na pomoćnom ležaju.

CIJENA UKLJUČUJE:

prijevoz turističkim autobusom prema programu, smještaj u hotelu 3* u dvokrevetnim sobama, buffet doručak, razglede prema programu, pratitelja putovanja, lokalnog vodiča u Budimpešti, organizaciju putovanja.

CIJENA NEUKLJUČUJE:

putno osiguranje, doplate: za plovidbu Dunavom €13; večeru u čardi s folklornim  programom €25, ručak u čardi €15. Sve doplate plaćaju se na licu mjesta.

 

ZA PUTOVANJE JE POTREBNO NAJMANJE 40 PRIJAVLJENIH PUTNIKA.


Pošaljite upit