• Hrvatski
  • English
phone+ 385 1 4873 061 Radno vrijeme:

Pon - Pet: 09:00 - 17:00

Subota: 09:00 - 13:00

emailagencija@media-turist.hr

 

MURSKO SREDIŠĆE – ČAKOVEC

PROGRAM VIKEND PUTOVANJA: 

1. dan
hotel Golfer, Toplice Sveti Martin na MuriPolazak autobusa u jutarnjim satima. Dolazak u Sveti Martin na Muri, prijava u hotel Golfer**** u LifeClass Termama Sveti Martin. Slobodno vrijeme za korištenje novo obnovljenog termalnog kupališta “Hram Života” i hotelskog bazena. Večera u hotelskom restoranu „Mira“. Po želji odlazak u Pub „Potkovu“ u neposrednoj blizini hotela (živa glazba petkom). Noćenje.

2. dan
Doručak. Nakon doručka slijedi posjet Mlinu na rijeci Muri, najsjevernijoj točci Hrvatske u mjestu Žabnik. Susret s vodičem – razgled i priča o mlinarenju na ovim prostorima te vožnja skelom po rijeci. Nakon razgleda, slijedi vožnja do Murskog Središća, jednog od najstarijih naselja u Međimurju. Šetnja mjestom uz mogućnost posjeta Spomen Domu Rudarstva, po želji. Povratak prema Svetom Martinu na Muri, do mjesta Jurovčak, u neposrednoj blizini hotela, do Obiteljskog gospodarstva Hažić. Sastanak s domaćicom u Vinskoj kući uz prezentaciju proizvodnje vina i ostalih proizvoda. Degustacija vina, bučinog ulja, soka i čipsa od jabuka. Ostatak poslijepodneva slobodno za osobne programe, slobodno vrijeme za korištenje novo obnovljenog termalnog kupališta “Hram Života” i hotelskog bazena.
Odlazak na večeru na pitoreskni brijeg Železna Gora do restorana Dvorac Terbotz (21.00h). Večera u ugodnoj atmosferi restorana. Povratak u hotel i noćenje.

3. dan
mlin na muriDoručak. Odjava iz hotela i vožnja do Čakovca. Po dolasku, sastanak s lokalnim vodičem i šetnja gradom uz razgledavanje znamenitosti od kojih posebice treba spomenuti Stari grad Zrinskih – utvrđeni plemićki dvorac u središtu grada. U sklopu Starog grada nalazi se i Muzej Međimurja – posjet muzeju uz stručno vodstvo.
Nakon razgleda Čakovca vožnja u smjeru Zagreba, zaustavljanje u Arena Centru – shopping. U vrijeme prema dogovoru polazak prema Fužinama – okrjepa u restoranu hotela Bitoraj. Nastavak vožnje prema mjestu polaska.


CIJENA ARANŽMANA PO OSOBI: ovisi o veličini grupe

Aranžman uključuje:
* prijevoz turističkim kombijem (do 13 mjesta)
* smještaj u hotelu Golfer**** u LifeClass Termama Sveti Martin u 1/2 sobama, na bazi 2 x noćenje s doručkom + večera u hotelskom restoranu „Mira“ (besplatni wireless Internet, ogrtač i papuče u sobi, ručnik za bazen, korištenje fitness teretane, osigurano parkiralište)
* boravišnu pristojbu
* posjet Mlinu na Muri i vožnju skelom po rijeci
* degustaciju u Vinskoj kući Hažić
* večeru u restoranu Dvorac Terbotz
* lokalnog vodiča u Čakovcu
* ulaznicu i vodstvo u Muzeju Međimurja Čakovec
* kasni objed u restoranu Bitoraj u Fužinama
* pripremu itinerera putovanja


Pošaljite upit