• Hrvatski
  • English
phone+ 385 1 4873 061 Radno vrijeme:

Pon - Pet: 09:00 - 17:00

Subota: 09:00 - 13:00

emailagencija@media-turist.hr

 

CRIKVENICA: NEOKRUNJENA KRALJICA

 

Ako bismo trebali izdvojiti jednu od najpopularnijih jadranskih destinacija uvijek nam među prvima na pamet pada Crikvenica. Zbog svog položaja i dostupnosti oduvijek je jedno od najposjećenijih mjesta. Kada tome pridodate blagu mediteransku klimu, prekrasne plaže i bogatstvo događanja imate dobitnu kombinaciju. 🙂

 

Crikvenica: plaže izašle iz raja

 

Crikvenica se može pohvaliti velikim brojem dugih šljunčanih i pješčanih plaža. Gotovo sve plaže povezane su prirodnom šetnicom okruženom mediteranskim raslinjem, a ima ponešto za svakoga – od skrivenih plaža koje pružaju intimnost do velikih, moderno uređenih plaža koje odgovaraju potrebama svih kupača.

Mnoge crikveničke plaže nagrađene su plavom zastavom – simbolom čistoće more i uređenosti plaže.

U Crikvenici postoji i službena plaža za kućne ljubimce. Nalazi se pokraj lučice Podvorska na vrhu lukobrana. Ulaz na plažu je besplatan, a postavljene su i posebne nadstrešnice koje služe za zaštitu ljubimaca od sunca.

 

Crikvenica: događanja za svakoga

 

Cijela Crikvenica i njena rivijera nudi mnoštvo događanja za sve dobne skupine i interese. Od glazbenih večeri, preko plesnih događanja, maratona i festivala posvećenih gastronomiji pa sve do festivala cvijeća.

Ukoliko želite pronaći nešto što vas zanima i prema tome planirati svoj odmor predlažemo da bacite oko na POPIS DOGAĐANJA na cijeloj crikveničkoj rivijeri.

 

Crikvenica: još ideja što raditi

 

Ljubavna cestica je originalna i živopisna šetnica okružena submediteranskim raslinjem projektiran 30-ih godina prošlog stoljeća. Taj sustav staza privlačio je mnogo mladih parova pa je po tome ova staza i dobila ime.

Posjetite i Aquarium je mjesto na kojem posjetitelji mogu vidjeti više od stotinu vrsta riba iz Jadranskoga mora, pedesetak primjeraka riba iz tropskih mora te neke slatkovodne ribe na prostoru od čak 200 metara kvadratnih.

 

 

A što se prognoze tiče… Kao što smo već spomenuli crikvenička prognoza je uvijek dobra zahvaljujući blagoj mediteranskoj klimi s puno sunca. Tako da ćete imati savršene uvjete za ljenčarenje na plaži, kupanje i razgledavanje svega što želite. Svoj odmor u Crikvenici možete rezervirati i kod nas – odaberite individualno putovanje ili paket aranžman.

 

 


Pošaljite upit